Τηλ. Παραγγελιών: 210 4945805 | Δε-Πα: 09.00 - 21.00 / Σαβ: 09.00 - 15.00

Εταιρεία

Η Generation Klima είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2007 στο χώρο κλιματισμού και εξαερισμού προσφέροντας λύσεις εμπορίας, εγκατάστασης και τακτικής συντήρησης.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη, το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και κατασκευή έργων κλιματισμού ? εξαερισμού σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες προϊόντων κλιματισμού ? εξαερισμού (Inventor, Toshiba, Carrier, Sivar, Systemair) με γραπτή εξουσιοδότηση για την τεχνική τους υποστήριξη.

Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες των πελατών, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρείες κάθε μεγέθους.

Έργο

Η εταιρείας μας παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη της τεχνολογίας και με εξειδικευμένο προσωπικό σχεδιάζει μαζί σας και μελετά το πιο κατάλληλο κλιματιστικό σύστημα για το χώρο σας.

Κύριος μοχλός ανάπτυξης της εταιρείας είναι η ποιότητα των κατασκευών της και οι καινοτόμες λύσεις ώστε να καλύπτουν τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών της.

Έχουμε πραγματοποιήσει πλήθος εξειδικευμένων έργων που αφορούσαν επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους, πάντα προσβλέποντας στη βελτίωση της ποιότητας εργασίας και ζωής του πελάτη.

Αναλαμβάνουμε το έργο καθολικά από την εμπορία και την εγκατάσταση έως την τακτική συντήρηση.