Τηλ. Παραγγελιών: 210 4945805 | Δε-Πα: 09.00 - 21.00 / Σαβ: 09.00 - 15.00

Τρόποι Πληρωμής

 Τρόποι πληρωμής

 
Οι τρόποι πληρωμής για αγορές από την Generation Klima είναι οι ακόλουθοι:
 
1. Κατάθεση - Έμβασμα σε εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό
 
EUROBANK                                                        
Αριθμός Λογαριασμού :
0026 0479 32 0200190594
ΙΒΑΝ :
GR4302604790000320200190594
Κωδικός Swift :
ERBKGRAA
Δικαιούχος :
Ιωάννης Γαγλίας
 
Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@generation-klima.gr. Εμείς λαμβάνοντας το αντίγραφο και κατόπιν ταύτισης του λογαριασμού, σας αποστέλλουμε άμεσα την παραγγελία σας.
 
'Ατοκες δόσεις υποστηρίζονται αποκλειστικά με την χρήση πιστωτικών καρτών.
 
2. Αντικαταβολή γινεται μονο κατοπιν τηλεφωνικης επικοινωνιας 
 
Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση στο χώρο σας.  
- Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και για ποσά έως 1.500€. Σε περίπτωση τιμολογίου το ποσό αντικαταβολής δεν μπορεί να ξεπερνά τα 500€.  
- Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 1000€ υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί προκαταβολή 30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας, ιδίως εάν αφορά προϊόντα που απαιτούν παραγγελία από προμηθευτή.
Για όλες τις παραγγελίες που έχουν σαν επιλεγμένο τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή προηγείται τηλεφωνική επιβεβαίωση από το τμήμα πωλήσεων της Generation Klima .
 
Σε νησιωτικές περιοχές η παράδοση πραγματοποιείται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία, υπάρχουν περιοχές που ο συνεργάτης μας δεν παρέχει την μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή. Σε αυτήν την περίπτωση σας ενημερώνουμε τηλεφωνικός και θα πρέπει να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής είτε έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε την χρέωση της πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας.
 
3. Εξόφληση στο κατάστημα
 
Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας σας στο κατάστημα.
Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών με μετρητά, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, όταν ο πελάτης επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα».
Στο κατάστημα υπάρχει και η δυνατότητα έντοκων ή άτοκων δόσεων από 2 έως 36 δόσεις.
 
4. Μέσω Πιστωτικής κάρτας ηλεκτρονικά από το e-shop
 
Κάντε την παραγγελία σας μέσω του e-shop και εξοφλήστε με την πιστωτική είτε χρεωστική είτε προπληρωμένη κάρτα σας για εφάπαξ αγορά ή την πιστωτική κάρτα για αγορά έντοκες ή άτοκες δόσεις.